Make your Demand Supply Organisation work!
Profiel
Profiel

Paul Barends heeft in de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan in vele verschillende rollen binnen de IT-dienstverlening. Hij is gestart als projectleider/informatieanalist bij Nestlé Nederland en is na 3 jaar gaan werken in dezelfde functie bij Albert Heijn. Na een paar jaar is hij overgestapt van de ontwikkelorganisatie van Albert Heijn naar de IT-beheerorganisatie en heeft daar in een kleine 10 jaar kennis opgedaan van alle facetten van het inrichten van service managementprocessen en dit ook daadwerkelijk gerealiseerd. In diverse rollen heeft hij hieraan invulling gegeven: als projectleider, programma manager en uiteindelijk als lijnmanager van een afdeling van ruim 100 medewerkers.

Daarna is hij organisatieadviseur geworden bij Quint Wellington Redwood en heeft in een periode van 8 jaar verschillende verandertrajecten gerealiseerd bij grote Nederlandse en internationale bedrijven. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij het opzetten en realiseren van service management organisaties, informatiebeveiliging en het inrichten van demand en supply organisaties.

Een klein jaar is hij verantwoordelijk geweest als adjunct directeur voor de consulting divisie van Devoteam en heeft leiding gegeven aan bijna 70 consultants.

Sinds 1 juli 2008 is hij een eigen bedrijf gestart met de focus op het inrichten van demand en supply organisaties.

Copyright © 2008 MutaBIT
HomeDemand Supply ManagementKlantenProfielPublicatiesInteressante linksContact